Ghidul Serviciilor
Dr. Lupu - Dental & Implant Center Bucuresti
inapoi la firma 157 vizite
Poza Ortodontie
Foto

Ortodontia este o ramura a stomatologiei care trateaza malocluzia, o conditie în care dintii nu sunt pozitionati corect atunci când gura este închisa. Acest lucru duce la o muscatura necorespunzatoare. Tratamentul poate fi cosmetic, pentru a îmbunatati aspectul danturii unei persoane, dar de multe ori isi propune sa îmbunatateasca si functia orala.
În cazul dintilor lipsa precum ti din cauza degradarii osului de la boli precum parodontoza, fortele masticatorii ajung sa miste permanent dintii naturali de pe pozitiile lor corecte.
Indreptarea dintilor si pozitionarea corecta a arcadei se poate realiza cu utilizarea unui aparat dentar. Dintii încovoiati pot fi mosteniti din familie, dar pot fi si o consecinta a suptului degetului mare. De asemenea, pozitia dintilor se poate modifica daca un dinte pierdut nu a fost înlocuit la timp.

Folosirea unui aparat dentar este necesara în urmatoarele situatii:

Impactul estetic al purtarii unui aparat dentar este principala problema care declanseaza reticenta pacientilor care au nevoie de tratament ortodontic. Tehnologiile moderne permit ca dispozitivele sa fie aplicate si sa fie discrete, abia vizibile sau invizibile.
Indiferent de cerintele de vârsta si estetica, exista solutii pentru toti pacientii care au nevoie de tratament ortodontic. Rezultatul – un zâmbet sanatos, perfect aliniat, poate fi realizat fara a sacrifica imaginea personala.
Tipuri de aparate dentare pentru un zâmbet perfect:

LISTA PRETURI Ortodontie Detalii Pret (ron) Model studiu   100 Aplicare fix metalic per arcada 1800 Aplicare fix safir per arcada 2800 Aplicare fix ceramic per arcada 2400 Aplicare aparat mobil per arcada 850 Activare fix metalic per arcada 100 Activare fix fizionomic per arcada 120 Activare aparat mobil   50 Disjunctor   850 Colat bracket metalic dezlipit   50 Colat bracket safir dezlipit   100 Schimbare elastice   50 Indepartare disjunctor   120 Indepartare aparat fix per arcada 450 Gutiera de contentie per arcada 200 Aplicare contentie fixa per arcada 150 Gutiera de înaltare   250 Inel / tubusor   70 Elastice intercarcadice   10
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.