Ghidul Serviciilor
Dr. Dumitrescu Dan Mugur-Clinica Dentara-Ploiesti
inapoi la firma 1258 vizite
Poza Endodontie
Foto

Scopul tratamentului endodontic este de a salva un dinte care are pulpa inflamată sau necrozată, care este gangrenos, de a preveni şi trata inflamaţia aflată la nivel apical.

Întregul sistem endodontic (reţeaua de canale din rădăcinile dintelui) se va steriliza, va fi curăţat de materia organică, atât mecanic cât şi chimic şi ulterior se va etanşa cu materiale biocompatibile, astfel încât sistemul endodontic va rămâne o zonă lipsită de bacterii, fără a cauza dureri ulterioare.

Utilizarea aparaturii moderne facilitează tratamentul endodontic, sistemele rotative permiţând efectuarea lui şi în cazuri mai dificile printr-un acces mai bun apical, prin curăţare mecanică mai bună si prin redarea unei forme optime de obturare. Apex-locatorul încorporat dă o informaţie corectă referitoare la lungimea de lucru, iar sistemele de obturare cu gutapercă oferă o soluţie endo de lungă durată în realizarea obturaţiei tridimensionale.

Toate manoperele endodontice se vor monitoriza prin efectuarea de radiografii pre şi post operatorii ce permit vizualizarea realizării unui tratament de bună calitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.