Ghidul Serviciilor
Dr. Dumitrescu Dan Mugur-Clinica Dentara-Ploiesti
inapoi la firma 1258 vizite
Poza Implantologie
Foto

Clinica dentară Dr. Dumitrescu Dan Mugur oferă soluţii optime individualizate de la cazuri simple până la cazuri complexe. Experienţă clinică în stomatologia privată din 1999.

Sistemele multiple de implanturi utilizate permit realizarea de suprastructuri protetice fixe, mobilizabile, mobile, inserarea făcându-se pe bonturi din titan simple, cu sisteme magnetice, locatoare, înșurubate.

Atât etapele chirurgicale cât şi cele protetice se efectuează de către Dr. Dumitrescu Dan Mugur.

Toate etapele de lucru vor fi detaliate pe larg în cadrul consultului prealabil, pacientul fiind bine informat de la bun început cu privire la complexitatea tratamentului, la soluţiile protetice optime oferite precum şi la costurile estimative.

Puteţi consulta ofertele de implanturi aici.

Cu soluţii inovatoare şi de concept german, se poate aborda inserţia implanturilor cu ajutorul şablonului chirurgical. Acesta se confecţionează în laborator după informaţiile primite de pre CT Scan (tomografie computerizată) mandibular/maxilar cu ajutorul programului IMPLA 3D (de la firma SCHUTZ DENTAL GROUP).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.