Ghidul Serviciilor
Radu Filip, Cabinet Psihologic, Bucuresti
inapoi la firma 150 vizite
Poza Psihoterapia copilului/adolescentului
Foto

Psihoterapia copilului/adolescentului se adresează copiilor si tinerilor care manifestă comportamente dezadaptative si se confruntă cu dificultăti de comunicare si de relationare, cu timiditate, agresivitate, traume, dependentă de calculator, relatii conflictuale cu părintii, lipsa interesului pentru scoală.

Se poate apela la psihoterapia copilului atunci când acesta are rezultate slabe la scoală, nu se întelege cu colegii, îsi face greu prieteni, este agresiv cu ceilalti copii, când părintilor le este dificil să se descurce cu copilul.

Psihoterapia pentru adolescenti este utilă atunci când acestia petrec prea mult timp în fata calculatorului, cu jocuri sau navigând pe internet, au dificultăti de relationare cu profesorii si cu colegii, au probleme cu tentatia alcoolului, tutunului sau drogurilor, au intrat în anturaje cu probleme, nu se mai înteleg cu profesorii si cu părintii.

Psihoterapia copilului/adolescentului are un pret de care vor beneficia nu numai copilul sau adolescentul, ci întreaga familie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.