Ghidul Serviciilor
Dr. Petrescu Laura -Cabinet Stomatologic-Bucuresti
inapoi la firma 680 vizite
Poza Cosmetica dentara
Foto

Bijuteriile aplicate pe diverse parti ale corpului au devenit cu siguranta o moda. Aplicarea acestora pe diverse zone din cavitatea bucala sau pe dinti in scop decorativ intra si ea in aceasta categorie. Bijuteriile le putem intalni la oameni de toate varstele si profesiile, dar cu o frecventa mult mai mare la tineri. Cele mai intalnite motive pentru care oamenii recurg la aceasta practica sunt: motive cosmetice si estetice, motive culturale si religioase, cresterea increderii de sine si sporirea atractivitatii sexuale.

Exista o multitudine de bijuterii care pot fi aplicate pe dinti, confectionate din diverse metale nobile si pietre pretioase. Varianta cea mai ieftina sunt strasurile, imitatii de pietre pretioase de diverse culori. Marimea unei bijuterii dentare este intre 1.8-4mm. Se lipesc pe dinte cu un material special (nu se gaureste dintele in acest scop) si se pot indeparta cu usurinta fara a ramane urme. Procesul de lipire a unei bijuterii dentare (curatarea dintelui, alegerea locului de aplicare, lipirea propriu zisa) dureaza maxim 5 minute.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.