Ghidul Serviciilor
Data Systems Engineering Bucuresti - Reparatii Imprimante, Copiatoare
inapoi la firma 540 vizite
Poza Despre noi
Foto

Data Systems Engineering S.R.L."Professional in Computer Services & Office Management"

Data Systems Engineering S.R.L. este o firmă privată cu capital integral autohton, înfiinţată în septembrie 1997, specializată în servicii şi consultanţă în domeniul computerelor şi echipamentelor de birou. Dupa trei ani de la înfiinţare, datorită echipei deosebite care lucrează în cadrul societăţii precum şi corectitudinii în relaţiile cu clienţii şi furnizorii noştri, am reuşit să ne clasăm în topul celor mai stabile companii furnizoare de servicii în informatică şi birotica conexă acesteia. Acest lucru ne-a permis să selectăm producători şi furnizori de echipamente performante din industria IT, cu care colaborăm în vederea realizării corecte a tuturor procedurilor de diagnosticare şi reparare a echipamentelor ce fac obiectul contractelor încheiate cu clienţii societăţii - utilizatori finali, integratori sau reseleri de echipamente IT şi birotică.

Dacă până în anul 2010 ne-am axat în principal pe consultanţă şi servicii către persoane fizice, anul 2011 am dorit a fi unul al promovării serviciilor noastre către societăţile cu personalitate juridică intens consumatoare de servicii, echipamente de birou, computere şi în general soluţii informatice şi office management. Data Systems Engineering S.R.L. acoperă o gamă largă de soluţii informatice pornind de la furnizare şi integrare de sisteme de calcul în configuraţii solicitate de beneficiari sau recomandate acestora, configurarea reţelelor de calculatoare la şi între sediile societăţilor beneficiare, soluţii software optime precum şi servicii de diagnoză, întreţinere şi reparaţii ale echipamentelor furnizate sau deja existente la sediile societaţilor beneficiare.

De asemenea, societatea noastră se ocupă de furnizarea echipamentelor de birou şi a consumabilelor acestora, propune soluţii alternative consumabilelor originale, refiluri sau consumabile compatibile în vederea reducerii costurilor de utilizare a echipamentelor de birou, furnizăm elemente de birotică-papetărie, hârtie, rechizite, cu sau fără grafic de eşalonare a livrării. Tot în secţiunea office management, societatea noastră vă poate propune şi realiza la cerere, elemente personalizate, mape de prezentare, plicuri pentru corespondenţă şi expediţii speciale, foi cu antet pretipărit în mono sau policromie, cărţi de vizită.

Data Systems Engineering S.R.L. şi-a lărgit activitatea în domeniul prestării de servicii specializate în computere şi office management, printre clienţii noştri numărându-se în special Birouri Notariale, Cabinete de Avocatură, Brokeri si Agentii de Asigurari, Agenţii Imobiliare, Agenţii de Turism, Cabinete de Medicină de Familie, Instituţii Bugetare precum şi clienţi persoane fizice.

Daca aveti nevoie de reparatii si intretinere pentru calculatorul sau laptopul dumneavoastra, de transferul datelor importante pe DVD sau alte dispozitive de stocare, de realizarea unei retele de calculatoare la firma sau domiciliul dumneavoastra sau chiar de consultanta si suport la cumpararea unui nou calculator sau laptop, contactati-ne fara nicio ezitare, va stam la dispozitie!

Obiectivele principale ale societatii noastre

  • Recomandarea si implementarea solutiilor de externalizare si suport tehnic IT.
  • Documentarea si utilizarea celor mai moderne metode de diagnostic si service IT.
  • Eficientizarea procedurilor de diagnostic si servisare in scopul reducerii timpilor de neutilizare a echipamentelor.
  • Optimizarea solutiilor de inlocuire a consumabilelor originale in scopul reducerii costurilor de utilizare a echipamentelor de imprimare si copiere.
  • Accesarea programelor de specializare oferite de furnizorii principali.
  • Pentru atingerea acestor obiective ne bazam in primul rand pe logistica de care dispunem, pe pregatirea teoretica si practica a celor ce activeaza in cadrul societatii noastre precum si pe seriozitatea partenerilor de afaceri, furnizori de echipamente si sevicii.

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.