Ghidul Serviciilor
Duca Glass - Geamuri Si Oglinzi Bucuresti
inapoi la firma 732 vizite
Poza Balustrade sticla
Foto
Foto
Foto
Foto

Balustrada de sticla reprezinta un element architectural cu o importanta sporita deoarece trebuie sa refelecte atât siguranta, utilitate cât si echilibru estetic în spatiul în care este utilizat.

Balustrade din sticla
Cumpararea unei balustrade cu panou de sticla începe cu un singur lucru: viziunea ta. Este posibil sa aveti un desen exact despre cum doriti sa arate balustrada dvs. de sticla sau este posibil sa aveti nevoie de câteva sugestii. Trimiteti-ne schitele, planurile sau imaginile dvs. si vom lucra cu dvs. pentru a furniza o redare 2D si 3D a proiectului dvs., o estimare a preturilor si o întâlnire cu unul dintre expertii nostri în sticla pentru a va examina designul. Nu conteaza cât de complex sau simplu este proiectul, designerii nostri vor fi bucurosi sa va arate optiuni si sa va ajute sa luati cea mai buna decizie pentru proiectul dvs.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.