Ghidul Serviciilor
Duca Glass - Geamuri Si Oglinzi Bucuresti
inapoi la firma 732 vizite
Poza Cabine de dus
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Cabina de dus constituie un spatiul al baii extrem de important, având în vedere utilizarea zilnica a acestuia. O cabina de dus permite exploatarea spatiului pe verticala, spre deosebire de cada, unde spatiul folosit este cel orizontal.
Cabina de dus poate fi proiectata si construita personalizat, în functie de fiecare interior. Desi poate par mai fragile, aceste cabine de dus au o durata de viata mai lunga , sunt usor de manevrat, au feroneria de inox material ce împiedica dezvoltarea bacteriilor si nu rugineste .

Cabina de dus poate fi compusa din panouri fixe si/sau mobile din sticla securizata de 8mm sau 10 mm , personalizate la cererea clientului (sablat, transparent, colorat, cu model).
Daca achizitionati o cabina de dus cu pereti din sticla nesecurizata, trebuie sa stiti ca va expuneti la accidentele care se pot produce în urma spargerii acestora.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.