Ghidul Serviciilor
Duca Glass - Geamuri Si Oglinzi Bucuresti
inapoi la firma 737 vizite
Poza Oglinzi
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Ne dam seama doar câte tipuri diferite de oglinzi exista atunci când ne confruntam cu provocarea de a alege una. Atunci începem sa descoperim toate tipurile si stilurile diferite si toate caracteristicile pe care le poate avea o simpla oglinda de baie. Câteva lucruri de luat în considerare înainte de a lua o decizie sunt dimensiunea oglinzii, forma, daca doriti sau nu un cadru si daca spatiul de stocare încorporat ar trebui sa fie o optiune. La aceasta am adauga cu siguranta optiunea LED.

Optiunile disponibile vor face ca fiecare oglinda din baia dvs. sa devina un gadget functional care va spori confortul utilizarii baii. Produsele noastre functioneaza perfect cu decorarea minunata a fiecarei bai.

Oferim oglinzi cu led, oglinzi cu rama, oglinzi fumurii si gri, oglinzi tip romb, oglinzi pe tavan, oglinzi cu cant, oglinzi cu faset.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.