Ghidul Serviciilor
Duca Glass - Geamuri Si Oglinzi Bucuresti
inapoi la firma 732 vizite
Poza Polite sticla
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Politele din sticla securizata pot fi din sticla transparenta, sablata sau colorata.Dispunem de sisteme de prindere necesare pentru montajul politelor.

Perfecte pentru casa sau biroul dvs., rafturile noastre dreptunghiulare din sticla ofera o optiune eleganta, dar functionala, pentru depozitare.

Suporturile sale robuste mentin aceste rafturi de sticla plutitoare ferm la locul lor, iar designul unic le face sa para ca plutesc pe perete.

Concepute pentru a se potrivi temei oricarui spatiu, aceste rafturi dreptunghiulare sunt disponibile în mai multe culori stralucitoare, inclusiv negru, albastru, verde si rosu, pentru a completa decorul casei dvs.

Aceste rafturi dreptunghiulare din sticla sunt perfecte pentru afisarea obiectelor decorative, trofeelor ??sau cartilor si vor adauga instantaneu o nota decorativa peretilor goi.

Pentru o solutie de depozitare unica pentru casa sau biroul dvs., luati în considerare adaugarea acestor rafturi frumoase din sticla calita.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.