Ghidul Serviciilor
Dusadoor - Comercializare Si Automatizari Usi De Garaj Si Usi Industriale, Oradea
inapoi la firma 3102 vizite
Poza Usi de garaj sectionale
Foto

Usile sectionale de garaj Dusadoor pot fi confectionate din panouri vitrate care imbunatatesc aspectul usii de garaj, si in acelasi timp permit o iluminare naturala in interiorul garajului. Panourile vitrate sunt realizate din sticla rezistenta de plexiglas transparent sau semitransparent. Usile de garaj din plexiglas reflecta perfect stilul arhitectural modern al casei tale.Cerere Oferta Model

Usile de garaj vitrate pot fi confectionate din sticla transparenta sau semitransparenta, in functie de nevoia ta de intimitate dar si de cerintele privitoare la iluminarea naturala.

 

Fie ca-ti construiesti o casa, sau doar renovezi, probabil vei avea nevoie de o usa de garaj, iar recomandarea noastra este sa optezi pentru o usa de garaj sectionala. Iata cateva avantaje ale acestui tip de usi:Economisesc spatiulUsile de garaj sectionale se deschid pe verticala, glisand paralel cu tavanul, lucru care iti permite sa castigi spatiu in fata si in interiorul garajului.Izoleaza fonic si termicDatorita panourilor sandwich de 42 mm din otel avand spuma poliuretanica densa la interior, usile de garaj Dusadoor asigura o izolare termica si fonica excelenta a garajului.Sunt sigure si rezistenteFiind construite din paneluri din otel galvanizat marca Sicom Italia, usile de garaj Dusadoor iti vor proteja masina si bunurile pentru multi ani, noi oferindu-ti o garantie pe 5 ani si service specializat pe toata durata lor de functionare.Usile de garaj marca Dusadoor sunt fabricate folosind materii prime de cea mai buna calitate furnizate de producatori de renume mondial.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.