Ghidul Serviciilor
Dutescu Professional Cleaning
inapoi la firma 435 vizite
Poza Activitate
Foto

Incepand din anul 1978 ING FIORENTINI SRL s-a dedicat conceperii si construirii echipamentelor industriale de curatat si este in prezent lider european si italian in productia acestora. Odata cu cresterea continua a afacerii, compania ING FIORENTINI a ajuns sa produca o gama completa de masini de maturat automate, echipamente de spalat, echipamente pentru mentenanta, masini de tractat de mici dimensiuni precum si o gama larga de aspiratoare profesionale.

Compania produce echipamente de inalta calitate, compacte si robuste; ING FIORENTINI SRL a obtinut astfel certificatul de calitate ISO 9001:00. Faptul ca produsele noastre sunt destinate clientilor exigenti referitor la inalta calitate, eficienta si fiabilitate a echipamentelor, pune solicitarile specifice ale acestora in centrul activitatii noastre. Cu fiecare proiect nou compania urmareste sa asigure produse de o tehnologie inovatoare de prima clasa si sa raspunda nevoilor si cerintelor clientilor in cel mai bun mod posibil.Productia este concentrata in 3 fabrici localizate in Piancoldoli, Castelo S. Pietro Terme si Pietramala fiind 3 ramuri ale activitatilor comerciale in Milano si Roma.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.