Ghidul Serviciilor
Eagle Media
inapoi la firma 1303 vizite
Poza Despre noi
Foto

EAGLE MEDIA activeaza cu succes, datorita faptului ca si-a stabilit obiectivul principal mentinerea relatiilor cu clientii, devenite adevarate parteneriate.

Prin experienta acumulata prezentam clientilor nostrii cele mai bune solutii pentru a economisii timp si implicit bani.Gasim solutiile eficiente, abordarea potrivita pentru fiecare aspect în parte chiar si atunci când ni se cere ceva ce este din afara domeniului nostru de activitate.

Am reusit nu de putine ori sa construim solutii pe care clientii nostrii se pot baza.

Suntem distribuitori in Romania si Bulgaria de echipamente profesionale pentru radio si tv in sistem analog dar mai ales DIGITAL marca Elettronika Italia.

Oferim gama completa de echipamente pentru transmiterea si transportul semnalelor radio si tv in sistem analog si DIGITAL.Oferta se extinde de la dispozitive individuale la sisteme complete de putere mare.

Echipamentele Elettronika sunt testate riguros cu ajutorul instrumentatiei de laborator profesionale, respectând standardele de control al calitatii ISO-9001.Oferim si o gama completa de accesorii pentru transmitatoarele Radio si TV, incluzând mai multe sisteme de RF pentru schimbarea frecventei de baza, precum si o varietate de echipamente si accesorii pentru controlul de la distanta a sistemelor.

Elettronika Italia prin distribuitorul autorizat Eagle Media SRL ofera o gama completa de echipamente pentru transmiterea si transportul semnalelor radio si tv in sistem analog si DIGITAL.Oferta se extinde de la dispozitive individuale la sisteme complete de putere mare. Se acorda asistenta si suport pre si post-vânzare.Toate produsele marca Elettronika sunt garantate 24 de luni de la momentul achizitionarii,asistenta tehnica,distribuitorul fiind aprovizionat cu piese de schimb.Echipamentele Elettronika sunt testate riguros cu ajutorul instrumentatiei de laborator profesionale, respectând standardele de control al calitatii ISO-9001.Elettronika Italia prin distribuitorul autorizat Eagle Media SRL ofera o gama completa de accesorii pentru transmitatoarele Radio si TV, incluzând mai multe sisteme de RF pentru schimbarea frecventei de baza, precum si o varietate de echipamente si accesorii pentru controlul de la distanta a sistemelor. Echipamentele Elettronika sunt la ora actuala folosite de o gama larga de clienti mondiali, aceasta garantând cea mai buna performanta de operare în diverse conditii de mediu.Ca agentie media ne desfasuram activitatea national,in special in partea de sud-est a tarii. Dezvoltam campanii de publicitate pe importante suporturi media precum: radio, presa scrisa,outdoor, TV si internet.EAGLE MEDIA activeaza cu succes, datorita faptului ca si-a stabilit obiectivul principal in mentinerea relatiilor cu clientii devenite adevarate parteneriate.Prin experienta acumulata prezentam clientilor nostrii cele mai bune solutii pentru a economisii timp si implicit bani.Gasim solutiile eficiente, abordarea potrivita pentru fiecare aspect în parte chiar si atunci când ni se cere ceva ce este din afara domeniului nostru de activitate.Am reusit nu de putine ori sa construim solutii pe care clientii nostrii se pot baza.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.