Ghidul Serviciilor
Eagle Media
inapoi la firma 1305 vizite
Poza Sisteme Emisie Pentru Radio
Foto

Elettronika ofera o gama completa de echipamente pentru transmiterea si transportul semnalelor radio. Oferta se extinde de la dispozitive individuale la sisteme complete de putere mare. Se acorda asistenta si suport pre- si post-vânzare.Toate produsele Elettronika sunt garantate pentru 24 de luni de la momentul achizitionarii, cu o gama larga de distribuitori în toata lumea pregatiti sa ofere asistenta tehnica.

 

Amplificatoarele din seria de putere mare sunt concepute pentru a optimiza operatiile de transport si instalare. Aceste sisteme sunt concepute pentru a asigura o fiabilitate maxima, punctul forte al acestor echipamente consituindu-l performantele ridicate.Conceptul redundant (o sursa de alimentare pentru fiecare dispozitiv MOS), rezistentele de sarcina de putere supradimensionate, gama larga de valori de intrare a surselor de comutatie, toate acestea permit of transmisie non-stop pe durata a 24 de ore în fiecare zi.Temperatura sistemului este asigurata de un sistem de racire cu ventilatie extrem de silentios.Prezenta unei unitati de control de la distanta (Remote Control Unit), care efectueaza masuratori pe amplificatoare precum si pe sistemul de antene, permite centralizarea datelor privind curentii MOSFET, potentialul surselor de alimentare, temperatura sistemului, puterea de iesire a amplificatoarelor în relatie cu puterea de iradiere a sistemului de antene.Un ecran multifunctional al RCU permite verificarea tuturor acestor parametrii de sistem.Amplificatoarele din aceasta serie pot fi monitorizate de la distanta prin telemetrie prin fir, sau comunicare seriala,RS232 pe panoul frontal respectiv RS485 pe panoul din spate al RCU.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.