Ghidul Serviciilor
Eagle Media
inapoi la firma 1305 vizite
Poza Sisteme Emisie Pentru Radio
Foto

Elettronika ofera o gama completa de echipamente pentru transmiterea si transportul semnalelor radio. Oferta se extinde de la dispozitive individuale la sisteme complete de putere mare. Se acorda asistenta si suport pre- si post-vânzare.Toate produsele Elettronika sunt garantate pentru 24 de luni de la momentul achizitionarii, cu o gama larga de distribuitori în toata lumea pregatiti sa ofere asistenta tehnica.

 

Amplificatoare FM de putere medie

Amplificatoarele din seria de putere medie sunt proiectate pentru a simplifica modalitatea de transport si instalare. Concepute pentru a asigura o fiabilitate maxima pentru sistemul de antene, aceste amplificatoare sunt alegerea perfecta pentru o combinare cu amplificatoarele de putere mare.Conceptul redundant (o sursa de alimentare pentru fiecare dispozitiv MOS), rezistentele de sarcina de putere supradimensionate, gama larga de valori de intrare a surselor de comutatie, toate acestea permit of transmisie non-stop pe durata a 24 de ore în fiecare zi. Temperatura amplificatoarelor este reglata de catre un sistem de racire silentios, bazat pe ventilatia aerului.Un sistem cu microprocesor monitorizeaza si controleaza curentii de intrare în dispozitivele MOSFET, voltajul surselor de alimentare precum si nivelul puterii de iesire din amplificator si temperatura pe sistemul de racire.Un ecran multifunctional permite verificarea tuturor parametrilor de operare ai unitatii. Amplificatorele din aceasta serie pot permite monitorizarea la distanta prin telemetrie prin fir, comunicatie seriala, RS232 pe panoul frontal sau RS485 pe panoul din spate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.