Ghidul Serviciilor
Eagle Media
inapoi la firma 1305 vizite
Poza Sisteme Emisie pt Televiziune Analog
Foto

Elettronika ofera o gama completa de echipamente pentru transmiterea si transpunerea semnalelor TV. Oferta se extinde de la dispozitive individuale la sisteme gata configurate de putere înalta. Se acorda asistenta si suport pre- si post- vânzare.Toate produsele Elettronika sunt garantate pentru 24 de luni de la momentul achizitionarii, iar distribuitorii sai din toata lumea sunt pregatiti sa ofere aistenta tehnica rapida, fiind aprovizionati cu piese de schimb.

 

Modulatorul Elettronika TV IF este un modulator video si audio de înalta calitate pentru semnalele TV analogice. Acest modulator acopera toate standardele TV. Frecventa de iesire este frecventa intermediara pentru diferite standarde. Se regaseste într-un Rack de 19"-1U, având o structura compacta. Intrariile audio si video se regasesc atât în panoul frontal cât si în cel ventral, putând fi selectate de catre utilizator din ecranul de comanda. Ecranul ajuta la selectarea modurilor de operare ale aparatului, respectiv se pot citi valorile de intrare ale nivelelor audio si video. Ledurile frontale ofera o vizualizare rapida asupra modului de operare selectat respectiv asupra starii aparatului. Sunt disponibile configuratiile Mono si Stereo (respectiv Dual). Modelul Stereo se poate seta cu usurinta de catre utilizator pentru a fi compatibil în operare Mono, Stereo sau Dual Sound. Dispozitivul poate fi controlat de la distanta printr-un conector de telemetrie sau prin interfata RS485 seriala din panoul ventral. Echipamentele Elettronika sunt testate riguros de catre instrumentele de laborator profesionale si precise, acestea fiind garantate de catre Certificatul de Calitate ISO-9001. Produsele Elettronika sunt folosite în momentul de fata de clienti valorosi din întreaga lume, acesta fiind cea mai buna certificare asupra calitatii de functionare ale produselor noastre din diferite conditii de mediu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.