Ghidul Serviciilor
East European Trade, Comercializare Masini Pentru Prelucrarea Lemnului - Targu Mures
inapoi la firma 4158 vizite
Poza Masini de frezat
Foto

Noul model T 27 poate fi livrat ca freza fixa T27fix sau freza inclinabila T27Flex. Inovatia care sare in ochi este comanda Touchscreen moderna, cu deservire intuitiva, la inaltimea ochilor. O reducere a timpului de pregatire cu pana la 80% creste hotarator eficienta in intreprinderea dvs. Calitatea neintrecuta a masinii ramane subinteleasa. Masinile de frezat MARTIN lucreaza si dupa zeci de ani cu aceeasi precizie. Aceasta este garantata de constructia unica si de inalta calitate a prelucrarii: "    Batiul masinii, o constructie din beton-armat specifica la masinile MARTIN, garanteaza absorbtia optima a vibratiilor si o stabilitate absoluta. Betonul amortizeaza de 6 ori mai bine decat fonta, centrul de greutate al masinii este situat foarte jos."    Placa mesei este puternic nervurata si garanteaza astfel precizia peste zeci de ani."    Deja din dotarea standard cuprindeti si administrati pana la 500 de scule intr-o baza de date. Inaltimea de frezare sau unghiul vor fi pozitionate electronic si pozitia opritorului de frezare va fi electronic afisata. Imediat ce ati activat scula aleasa, comanda arata cotele actuale de frezare la masa si opritor. "    Ghidarile pe doua parti ale opritorului de frezare garanteaza o precizie repetitiva pana acum imposibila, de  +/- 0,025mm. Pentru inaltimea de frezare si unghiul se garanteaza +/- 0,005°."    In functie de dotare pot lucra pana la 6 axe motorizate si comandate. Toate axele lucreza prin comanda, conectate intre ele."    Schimbare mai rapida a dornului frezei cu sistemul MARTIN-"Dornfix" sau prin sistemul HSK utilizat la masinile CNC. "    Schimbarea turatiei prin stramutarea curelei/schimbare de poli, rapid si comod din fata. Cureaua primeste automat intotdeauna tensionarea corecta."    Masa glisanta in constructie stabila din fonta, se deplaseaza simplu si exact pe rulmenti in ghidaje paralele, calite, si astfel lipsite de frecare.

Detalii tehnice dotarea standard:Dimensiunea mesei:            1255 x 900 mmInaltimea mesei:                 900 mmDeschizaturi pe masa:          Ø 305/225/160/105/72 mmGreutatea:                          cca. 1.150 kgTuratii cu sistem de tensionare rapida a curelei de transmisie    3000/4500/6000/9000 rot/minAxul de frezat: Reglare electrica prin tastatura a unghiului +/- 45,5 grade, reglaj rapid sau incet electric pe inaltime. Frana automata a axului (franare electrica, fara uzura). Prindere conica SK 40, cu sistem de schimbare rapida Dornfix, incl. Cheie cu ridicare electro-pneumatica prin intrerupator.Cursa ax: 150 mm la 5/6 si 7,5kW, 125mm la 7,5/9,5kW, 5,0 /6,0 kW - 400 V, 50 Hz, dotare CE cu comanda simultana pentru 2 axe pe inaltime si a opritorului de frezat, reglare electromotorica a inclinarii cu afisaj digital, incl. panou de comanda inclinabil, opritor de frezare reglabil motoric cu instalatie de protectie CPS Tip Gama V, incl. contor dublu al orelor de functionare. Modelul T27 5,0 /6,0 kW - 400 V, 50 Hz, dotare CE cu comanda cu ecran pe 4 axe incl. pupitru de comanda rabatabil, Software pentru comanda incl. opritor de frezare reglabil motoric. Cu dispozitiv de siguranta tip Gamma V. Modelul T27 cu ax fix are aceleasi caracteristici tehnice, ca si modelul T27 Flex.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.