Ghidul Serviciilor
East European Trade, Comercializare Masini Pentru Prelucrarea Lemnului - Targu Mures
inapoi la firma 4168 vizite
Poza Service
Foto

Întretinerea masinilor

Pentru a va bucura de o masina de calitate – construita sa va tina o viata, si pentru ca productia dumneavoastra sa mearga "brici", cel mai important lucru este mentenanta adecvata, deservirea corecta si un service ireprosabil. În vederea preîntâmpinarii potentialilor "timpi morti", va recomandam sa ne lasati sa ne ocupam noi de mentenanta adecvata a utilajelor dumneavoastra, optând pentru un contract de service periodic. În acest fel putem identifica împreuna potentiale nereguli înainte de a avea nevoie de interventii drastice si a va crea timp de asteptare si costuri de reparatie.

Cele mai bune utilaje sunt cele care produc.

Pe lânga o selectie atenta a produselor comercializate, fondata pe o experienta în domeniu de peste 24 de ani, va oferim si din punct de vedere tehnic pachetul complet: de la consultanta tehnica în alegerea utilajului si dotarilor potrivite necesitatilor dumneavoastra, instalare, scolarizare, service în garantie si postgarantie, pâna la service trimestrial de mentenanta.

Deoarece dorim sa fim la curent cu toate informatiile de ultima ora si pentru ca vrem sa fim mereu competenti si eficienti, va oferim service doar la brandurile din portofoliu. Iar pentru a fi în masura de a va asigura buna functionare a utilajelor, compania noastra investeste constant în scolarizari frecvente si regulate la producatorii masinilor pe care va bazati productia.

Indiferent ce dificultati tehnice întâlniti, apasati butonul de mai jos pentru completarea formularului sau scrieti-ne un email la adresa: service@eet.ro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.