Ghidul Serviciilor
Easy Credit - Servicii Creditare Bucuresti
inapoi la firma 1861 vizite
Poza Credite persoane fizice
Foto

Acordarea unui imprumut cu urmatoarea destinatie: achizitia de imobile, construirea, reabilitarea, viabilizarea, consolidarea sau extinderea imobilelor, terminarea constructiilor aflate in anumite stadii de executie, preluarea creditelor ipotecare/imobiliare contractate la banci si alte institutii financiare nebancare, achitarea sultei etc. Astfel, creditul ipotecar este garantat cu ipoteca imobiliara si este acordat in scopul dobandirii ori mentinerii drepturilor de proprietate asupra unui teren si/sau unei constructii, realizate sau care urmeaza sa se realizeze, ori in scopul reabilitarii, modernizarii, consolidarii sau extinderii unei constructii ori pentru viabilizarea unui teren sau exclusiv in scopul rambursarii unui credit pentru investitii imobiliare.

Pot beneficia de acest tip de imprumut persoanele fizice care se incadreaza in conditiile de creditare stabilite de Easy Credit.

Consultantii Easy Credit va stau la dispozitie cu informatii suplimentare.

 
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.