Ghidul Serviciilor
Cabinet Medical Echo Medica - Conf. Dr. Costache Adrian
inapoi la firma 52216 vizite
Poza Ecografia abdominala
Foto

 

Ecografia abdominala este indicata la orice pacient cu o durere localizata sau difuza, in maririle de volum ale abdomenului, traumatisme abdominale sau in prezenta unui sindrom dispeptic suspect de a fi datorat unei sarcini in primul trimestru.

Din anii ’70 de cand au aparut primele ecografe, tehnica a evoluat continuu, ajungandu-se in prezent la performante semnificative in domeniu – ecografe care sunt dotate cu soft ultramodern si au posibilitati sporite de vizualizare pe monitor si de sondare cu parametri sporiti .

De retinut

Ecografia masoara organele, arata forma lor, dar nu da informatii despre functionarea lor. De aceea, de cele mai multe ori, diagnosticul se stabileste tinand cont si de alte examene sau analize de laborator.Metoda nu poate detecta structuri foarte mici (exista o „limita de rezolutie”), de regula aceasta e valabila pentru structuri mai mici de 3 mm

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.