Ghidul Serviciilor
Eco Ambient
inapoi la firma 1982 vizite
Poza Ferestre
Foto

Linia All Ambient

- sistem de ferestre cu tamplarie din lemn stratificat (pin, stejar, meranti) cu geam termoizolant 4-16-4 (24 mm) sau 4-18-4 (26 mm) Low-e;cu argon,sau tripan(30 mm) - feronerie import; - sistem de scurgere a apei la exterior cu profil din aluminiu; - placare la exterior cu profile din aluminiu, pentru protectie; - sistem profil stratificat 68x80 mm-Euro faltz 68. - finisaj la interior cu vopsele ecologice profesionale; - etansari cu 3 garnituri EPDM pe toc, cercevea si pe aluminiu; - K = 1,1-1,4W/mpK.

Domenii de utilizare: cladiri la care se doreste o tamplarie fara intretinere la exterior.  

Placare ferestre lemn cu aluminiu

Tamplaria din lemn placat are  proprietati in plus fata de ceea din lemn neplacat, prin faptul ca necesita o intretinere redusa,aceasta combinand calitatile oferite de o ferestra de lemn -interior calduros si aspect placut,-cu cele ale tamplariei de aluminiu.-exterior robust,protectie indelungata-.

Inovatia ferestrelor din lemn- aluminiu

Inovatia ferestrelor din lemn aluminiu este data de imbinarea in unghi de 90 de grade, a aluminiului pentru ferestre si a profilelor din aluminiu

Caracteristicile tehnnice si estetice sunt rezultatul combinarii intre inovatie, tehnica si traditie. Aceasta tamplarie este potrivita si in cazul restaurarii si reconstructiei centrelor istorice.

Profilele din lemn-aluminiu echipate cu geam tripan,low-e si umplute cu gaz rar(argon) asigura o izolare fonica si termica optima putand fi folosita la constructia caselor ecologice pasive.

Actiunea timpului si a agentilor atmosferici cum sunt: umiditatea, mediul salin si radiatiile solare nu afecteaza de-a lungul timpului profilele din aluminiu, tamplaria necesitand doar o ingrijire si curatare normala.

 

  Eco Ambient foloseste sistemul CORA ( COmpatibil RAtional)care este conceput  pentru a fi folosit la placarea in stadiul de fabricatie  cat si modernizarea si renovarea ferestrelor vechi cu tamplarie din lemn. Imbracarea ferestrei din lemn cu profile din aluminiu ofera in primul rand protectie si rezistenta la intemperii, dar si un aspect optic prin care proiectul dumneavoastra cu siguranta se va deosebi. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.