Ghidul Serviciilor
Eco Ambient
inapoi la firma 1982 vizite
Poza Obloane
Foto

Obloanele din aluminiu adauga un plus de securitate casei dumneavoastra prin faptul ca acestea constituie o bariera vizuala, prin simpla rotire a lamelelor, obtinand-se o obturare reglabila a luminiii.

Obloane aluminiu: avantaje montare

Obloanele din aluminiu se remarca prin fiabilitate crescuta, securitate, izolare fonica, protectie termica, impotriva umezelii ,a prafului si razelor ultra-violete Instalarea obloanelor din aluminiu este recomandata, in special, pentru casele de vacanta. Ele impiedica patrunderea luminii in incaperi si ofera un surplus de securitate. Obloanele din aluminiu pot fi realizate la dimensiunile solicitate de client, in functie de particularitatile tamplariei. Obloanele din aluminiu au rolul de a proteja ferestrele de intemperii, oferind si o buna izolare fonica si termica. Actionarea obloanelor se poate face manual, electric sau prin telecomanda..

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.