Ghidul Serviciilor
Eco Ambient
inapoi la firma 1982 vizite
Poza Obloane
Foto
Foto

Obloanele reprezinta un accesoriu deosebit pentru orice casa. Un oblon este mai mult decat un simplu paravan care opreste lumina si protejeaza impotriva intemperiilor; acestea confera confort, intimitate, siguranta. Obloanele pot fi efectuate dintr-o varietate de materiale. Cel mai populare si mai des utilizate sunt obloanele din lemn care confera calitati incontestabile (design elegant,protectie , rezistenta in timp). Obloane din lemn calitate si stil

Obloanele din lemn ofera foarte multe optiuni in materie de stil si design, dand valoare casei. Pot fi confectionate in functie de arhitectura ferestrelor. (jaluzea cu lamele fixe sau mobile,) Obloanele din lemn pot fi utilizate si pentru interiorul casei, inlocuind perdelele si asigurand astfel o atmosfera intima si umbroasa.

Obloanele din lemn pot fi realizate din orice esenta de lemn. Alegerea lor depinde de preferintele personale ale fiecaruia, tinand cont si de stilul architectural al cladirii in care sunt incorporate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.