Ghidul Serviciilor
Eco Garden Construct, Cluj-Napoca - Amenajari Spatii Verzi
inapoi la firma 1516 vizite
Poza Realizare terenuri sportive
Foto
Foto
Foto

Nivelarea grosieră a terenurilor de sport (tenis, fotbal, volei, golf, etc.) se realizează cu utilaje, iar nivelarea fină se realizează manual. La ambele metode de nivelare folosim tehnologii moderne: aparate de măsură a distanţelor prin GPS, lasere de nivel cu rază mare de acţiune etc. Suprafeţele de joc pot fi realizate din iarbă însămânţată, rulouri de gazon, zgură, asfalt, gazon artificial, regupol (sau covoare gen cauciuc) cu turnare pe loc sau derulare pe suprafaţa terenului. Pentru îngrădirea terenurilor de sport şi accesul în interior folosim confecţii metalice (stâlpi, rame, plase, porţi de acces) preasamblate şi montate prin îmbinări fixe sau demontabile la locul destinat prin proiect.

Eco Garden oferă rulouri de gazon prefabricate pentru terenuri sportive, în suluri de dimensiuni standard (cu o lăţime de 40 cm şi o lungime de 250 cm) sau de dimensiuni mari (cu o lăţime de 60-120 cm şi lungimi care pot ajunge 10-15 m), cunoscute şi sub denumirea de big roll. Mai rar sunt comercializate covoarele de iarbă de transplantat în formă de bucăţi dreptunghiulare. Sulurile de dimensiuni mici oferă avantajul de a putea fi manipulate manual şi de a fi potrivite sădirii suprafeţelor mici şi în formă neregulată. Big roll-urile necesită o mecanizare specifică atât în faza de colectare, cât şi în faza de aplicare, dincolo de o pregătire crescută a operatorilor. Mecanizarea operaţiunilor prezintă două avantaje mari:• reduce implicarea fizică a operatorilor;• generează o capacitate crescută a orelor de lucru echivalentă a manoperei utilizate

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.