Ghidul Serviciilor
Eco Sol Proiect - Hidroizolatii Profesionale Bucuresti
inapoi la firma 189 vizite
Poza Instalatii Constructii
Foto

Instalatiile de Climatizare HVAC (din engleza Heating Ventilation Air Conditioning) sunt solutii tehnice menite sa asigure o calitate ridicata a aerului interior si a circulatiei sale in spatiile inchise ale cladirilor.

Instalatiile de Climatizare HVAC sunt responsabile pentru controlul temperaturii, reoxigenarea aerului, eliminarea umezelii, a mirosurilor, a fumului, a caldurii, a prafului, a bacteriilor din aer, a dioxidului de carbon si a altor gaze cu caracter nociv.

Procesul de ventilatie include atat schimbul de aer la exterior, precum si circulatia aerului in interiorul cladirii. Tehnologia instalatiilor de Climatizare HVAC este bazata pe principiile termodinamicii, mecanicii fluidelor si transferului de caldura.

Importanta

Confortul termic, calitatea aerului si circulatia lui intr-o cladire nu asigura numai un standard de viata ridicat, ci si o igienizare si mentenanta permanenta a componentelor acesteia care altfel se pot deteriora.

Circulatia aerului intr-o cladire evita formarea condensului, evita deteriorarea peretilor si a zidariei, evita mirosurile neplacute care se pot impregna in pereti, indeparteaza substantele toxice volatile ce se formeaza in anumite incinte.

De la cladirile de locuit sau birouri pana la spatiile industriale, instalatiile HVAC sunt un lucru imperios necesar pentru sanatatea oamenilor si a cladirii. Ele creeaza un microclimat propice organismului uman.

Solutiile Noastre

Alegerea solutiei HVAC adecvate unei cladiri, implementarea si montajul ei implica multi factori. Un fel de instalatie HVAC trebuie intr-un spital, alta intr-un hotel, alta intr-un tunel, alta intr-o hala industriala unde se fac acoperiri metalice cu substante volatile toxice, alta intr-un laborator.

In indelungata experienta acumulata prin implementarea multor proiecte HVAC in cladiri cu destinatii diferite, firma Eco Sol Proiect va sta la dispozitie cu consultanta si executie la nivel profesional in ceea ce priveste:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.