Ghidul Serviciilor
Eco Tad - Fose Septice, Statii Epurare, Separatoare Ulei Grasimi, Arad
inapoi la firma 1880 vizite
Poza Separator de grasimi si particule grele
Foto

Separatoarele de grasimi si particule grele (degresatoare) se folosesc pentru indepartarea grasimilor neemulsionate din apele uzate (ape gri provenite de la bai, chiuvete, bucatarii, etc. cand acestea au prevazuta canalizare separata). In prezenta uleiului, spume, grasimi (substante de greutate mica) si particule grele (substante cugreutate specifica mare) noroiul se compacteaza, provocand colmatarea sistemului de canalizare sau reduce performanta unitatii de epurare. Principiul de functionare se bazeaza pe utilizarea unui vas de linistire unde se da posibilitatea spumelor, grasimilor plutitoare si particulelor grele sa se separe de apele uzate prin flotare, pe baza legilor fizicii de separare gravimetrica lichid-lichid ori solid-solid.  

DOMENIIDE APLICARE

Principala sursa de grasimi si uleiuri vegetale se gaseste in domeniul industriei alimentare:

Separatoarele de grasimi se aleg in functie de numarul utilizatorilor, avand invedere ca Normele Europene considera ca consumul de apa intro exploatare casnica este de 30 l/zi/utilizator, iar consumulintr-o unitate de alimentatie publica este de 50 l/zi/utilizator. Alegerea volumului mai mare nu compromite functionarea separatorului, ci va permite utilizatorului sa recurga la operatiile de extragere agrasimilor, mai rar. 

 

Societatea producatoare TELCOM Itaia ofera pentru separatoarele de grasimi o garantie de 30 de ani pentru rezistenta la coroziune AVANTAJELEPRODUSULUI

PERFORMANTE PRODUS

Separatoarele de grasimi TELCOM, prin tratarea apelor reziduale, asigura urmatoarele:

MARCAJEPRODUS 

Pe produs apar urmatoarele marcaje:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.