Ghidul Serviciilor
Eco Tad - Fose Septice, Statii Epurare, Separatoare Ulei Grasimi, Arad
inapoi la firma 1880 vizite
Poza Statie de epurare cu”noroi activ”
Foto

Fosele septice cu sedimente active se bazeaza pe principiul biologico-oxidativ si sunt destinate tratarii apelor reziduale civile sau industriale, cu precizarea ca acestea sa fie biodegradabile. Sunt definite ca fiind sisteme de epurare de tip biologico-oxidativ, deoarece actiunea de epurare are ca mijloc popularea cu bacterii aerobe, provenite prin aerarea fortata a apelor menajere, care se hranesc cu substanta organica din apele reziduale, scazand nivelul depoluare pana la valorile admise de normativul NTPA 001/2002.

 

DOMENII DE APLICARE:

 Locuinte particulare, nuclee rezidentiale, restaurante, scoli, pensiuni, policlinici, cantine, etc.

 

Fosele cu sedimente active sunt alcatuite dintr-o camera de oxidare unde are loc fermentarea aeroba (in prezenta oxigenului) si o camera de sedimentare.Instalatiile compacte de epurare biologica locale (individuale) pot primi direct apa uzata, fiind recomandat totusi sa fie precedate de o fosa IMHOFF.Fose biologice cu sedimente active.

 

AVANTAJELE PRODUSULUI

PERFORMANTEFosele biologice tip 'NOROI ACTIV', prin tratarea apelor reziduale asigura urmatoarele:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.