Ghidul Serviciilor
Eco Curatenie - Servicii Premium Curatare Covoare, Canapele
inapoi la firma 36 vizite
Poza Curatare mochete
Foto

Mochetele au nevoie de curatare regulata, deoarece praful, bacteriile, parul de animal de casa se acumuleaza si se adapostesc in ele. Aceste articole au nevoie de ingrijire profesionala pentru a le impiedica sa-si piarda aspectul si sa-si prelungeasca durata de viata.

Serviciul de curatare al mochetelor ECO Curatenie este realizat dupa cum urmeaza:

 

Va aspiram mocheta cu un aspirator puternic care preia firele de par de pisica sau de caine, praful si murdaria lasate deseori de aspiratorul standard;
Apoi se aplica un spray pe mocheta care ajuta la descompunerea petelor si a murdariilor;
Se foloseste o masina cu perii rotative care lucreaza sprayul in mocheta;
In cele din urma, spalam mochetele folosind metoda de extractie cu abur care consta in aplicarea apei pe mocheta si simultan o extrage impreuna cu murdaria, lasandu-le curate si aproape uscate.

ECO Curatenie furnizeaza cel mai bun serviciu de curatare a mochetelor din Bucuresti si din imprejurimi.

Sunt folosite echipamente special dezvoltate si produse de curatare biodegradabile special concepute pentru curatarea mochetelor si care sunt sigure pentru copii sau pentru animalele de companie. Nu exista mirosuri, iar mochetele sunt uscate in aproximativ 3 ore.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.