Ghidul Serviciilor
Ecohornet
inapoi la firma 5989 vizite
Poza Arzatoare pe peleti tip injector
Foto

Arzatoarele pe peleti ecoHORNET inlocuiesc arzatoarele pe gaze, motorina, ulei, pacura, GPL, CLU, etc. la echipamente noi sau folosite, facilitand accesul la o energie termica iefina si ecologica.

Atat pentru industrie cat si pentru agricultura sau constructii, uz rezidential, inlocuind arzatoarele pe combustibili fosili, poluanti, arzatoarele ecoHORNET cu functionare pe  peleti fabricati din orice tip de biomasa reduc semnificativ cheltuielile cu energia precum si emisiile de CO si particule. Utilizarea energiei regenerabile in activitatea intreprinderii determina cresterea eficientei energetice a intregii companii, produsele realizate au cost de productie competitiv, iar compania isi imbunatateste imaginea corporativa prin respect pentru mediu.

Avantaje:

• singurele arzatoare ce colecteaza cenusa in exteriorul schimbatorului de caldura • autocuratire • sistem de accelerare a arderii la folosirea peletilor inferiori energetic • 94-99% randament • acces la un combustibil ieftin, ecologic, rapid regenerabil. • independenta utilizatorului fata de politicile de taxe si accize la combustibili fosili, de retele de transport si distributie gaze, electricitate, etc.

In premiera mondiala!  Colectarea cenusii in afara schimbatorului de caldura

Spre deosebire de celelalte arzatoare pe peleti, ce functioneaza cu aer insuflat, arzatoarele ecoHORNET colecteaza cenusa in exteriorul schimbatorului de caldura.  Arzatoarele ecoHORNET functioneaza cu tiraj fortat, arderea in totalitate a peletilor se desfasoara doar pe gratar, fara ca materii arse sa ajunga in schimbator, antrenate de fluxul aer.

AVANTAJ

Randament global mai mare = energie ieftina: Schimbatorul de caldura isi pastraza randamentul in functionare  prin mentinerea suprafetei de schimb curate, neacoperita de cenusa sau peleti arsi.

Operare facila: Evacuarea cenusii se face usor, fara a necesita demontarea arzatorului de pe schimbatorul de caldura.

Inlocuiti combustibilii fosili poluanti

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.