Ghidul Serviciilor
Ecowood Industry - Producator Case Si Mobilier De Lemn Alpinhouse, Petrosani / Hunedoara
inapoi la firma 1634 vizite
Poza Case din lemn calibrat
Foto

Este important sa luam in considerare, atunci cand alegem o constructie din busteni, caracteristica naturala a bustenilor si anume crapaturile, care sunt generate de fluctuatiile procentului de umezeala si de tensiunea reziduala din interiorul lemnului. Cercetarile demonstreaza ca nici uscarea naturala a lemnului si nici uscarea fortata (din uscatoare) nu pot elimina aparitia crapaturilor.

Pentru a diminua numarul crapaturilor, noi realizam un canal pe toata lungimea busteanului(pentru eliminarea tensiunii) si folosim capetele bustenilor pentru alte destinatii. Noi utilizam si recomandam uscarea pe cale naturala a bustenilor, tratarea cu substante speciale care nu permit penetrarea suplimentara a umezelii din atmosfera si actiunea daunatorilor externi cunoscuti, depozitarea astfel incat sa se asigure circulatia aerului si executarea imbinarilor(kertarilor) conform proiectului de montaj.

Una din particularitatile acestor constructii este tasarea pe verticala a peretilor. De aceea in montarea acestor case, precum si la instalarea coloanelor pe verticala, a montarii tamplariei si usilor, se folosesc "unitati pentru tasare" care sunt confectionate, de asemenea, din lemn.

Cu toate detaliile prezentate aici, va asiguram de durabilitatea de peste un deceniu a caselor construite de noi, in special daca se asigura o buna ventilatie si incalzire, precum si reinnoirea la cativa ani a stratului de vopsea protectiva de exterior.

 

Persoane abilitate din compania noastra va vor raspunde cu promptitudine intrebarilor dumneavoastra.

Compania noastra dispune de o oferta variata de case de locuit si de vacanta, pavilioane si elemente de terasa/mansarda.

Oferim solutii complete, prezentandu-ne pe piata cu produse calitative ce imbina tehnologia traditionala cu designul modern:

 CARACTERISTICILE UNOR CASE DIN LEMN CALIBRAT

Casele de locuit / vacanta din lemn masiv de bustean produse de firma noastra au multiple caracteristici, printre acestea evidentiindu-se urmatoarele:

  Protectie termica a caselor din lemn masiv prin economisire de energie

Aceasta este determinata de grosimea medie a peretilor din lemn rotund (de la 20cm la 35-40cm). Conform designului si planului, respectam necesitatile dumneavoastra de incalzire anuala pentru a le pastra pe cat posibil la nivelul dorit. Prin cunostintele si metodele noastre solide de constructie indeplinim toate standardele legale de protectie termica prin intermediul diametrului trunchiului. Luand in consideratie anumite principii specifice si sigure bazate pe planificare, este posibila construirea de case cu economie de energie prin tehnica noastra sustinuta de constructie.

  Protectie impotriva apei

Nu este posibila patrunderea apei provenita de la roua prin spatiile suprafetelor laterale ale constructiilor noastre, ca urmare a unei suficiente rezistente a peretilor. Micile schimbari legate de umiditate, de exemplu in bai sau bucatarii, nu au efecte notabile asupra lemnului, deoarece izolarea canalelor longitudinale precum si atasarea benzilor de etansare pe interior determina evitarea atacul provocat de condens.

Lemnul de brad are conductibilitate de l=0.13 W/(mK) si rezistenta la difuziunea vaporilor de apa de µ=40. Partea avantajoasa la peretii din butuci este faptul ca, in sine, rezistenta la difuziunea vaporilor de apa si cursul temperaturii prin sectiunea transversala a peretilor pastreaza un echilibru si multumita grosimii suficiente a peretilor nu patrunde apa. Renuntarea la barierele pentru difuziune sau ierarhizarea elementelor de constructie cu densitate diferita va permit sa locuiti intre pereti care "respira".

 Protectie fonica

Tocmai pentru ca este vorba despre constructie masiva de pereti si de suprafete mari, se obtine o buna protectie/izolare sonora. Toate celelalte componente ale constructiei, precum tavanele, ferestrele, acoperisul etc., in ceea ce priveste protectia fonica, sunt manevrabile prin intermediul metodelor conventionale de constructie.

 Protectie impotriva incendiilor

Luand in consideratie anumite conditii de constructie, toate aspectele legate de peretii din butuci sunt realizate conform prevederilor DIN (Institutul German de Standardizare), in ceea ce priveste clasa de rezistenta la incendii F30,in timp ce incadrarea standardelor praticate in clasa F90 se face fara probleme. Desi lemnul masiv (spre deosebire de prefabricatele din lemn) are aproximativ acelasi coeficient de rezistenta la foc ca majoritatea materialelor din care se construiesc casele in mod traditional, exista si posibilitatea tratarii cu solutii ignifuge speciale agrementate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.