Ghidul Serviciilor
Ecowood Industry - Producator Case Si Mobilier De Lemn Alpinhouse, Petrosani / Hunedoara
inapoi la firma 1651 vizite
Poza Case pe structura din lemn
Foto

Acest tip de case fac parte din categoria constructiilor usoare fara structura de rezistenta independenta, rolul acesteia fiind preluat distribuit de catre peretii portanti prefabricati ce intra in componenta constructiei. Dintre celelalte caracteristici definitorii ale acestui tip de case, se mai pot enumera marea flexibilitate in alegerea formei si dimensiunilor, peretii prefabricati care includ materialul izolator, amplasarea facila a traseelor de instalatii, rezistenta antiseismica deosebita si cel mai mare avantaj, costul redus de executie!

Stratul exterior (finisajul exterior) poate fi realizat in diverse moduri,utilizand materiale diverse (lemn, ceramica, placi sintetice, tencuiala clasica, etc), conferindu-i casei fie un un aer rustic, potrivit amplasamentelor din zonele verzi, fie un aspect ultramodern, in deplin acord cu gusturile dvs.. Pentru mai buna intelegere a sistemului constructiv, va prezentam in continuare cateva imagini in care se poate observa tehnica de realizare a peretilor, a structurii acoperisului si a grinzilor de planseu.

Structura peretilor este realizata din dulapi din rasinoase cu grosimea de 60mm asamblati in cadre spatiale modulare. Asamblarea peretilor se face cu suruburi direct la locul de montaj al casei. Toate traseele de instalatii sunt incastrate in pereti, sistemul constructiv admitand si interventii ulterioare facile. Confortul termic al unei astfel de locuinte este foarte ridicat, grosimea peretilor se calculeaza in functi e de conditiile climatice, sistemul de ferestre poate cuprinde geamuri termorezistente cu una sau doua camere, putand ajunge pana la un coeficient de transfer termic K=0,7.

Pentru climatizarea caselor Ecowood Industry Rezidential se poate opta atat pentru un sistem clasic (centrala murala+instalatie split pentru aer conditionat) cat si pentru (la extrema opusa) un sistem centralizat, unitar care sa realizeze atat incalzirea cat si racirea printr-un sistem ultramodern care foloseste energie geotermala si schimbatoare de caldura.

 STRUCTURA UNOR CASE DIN LEMNStructura acoperisului

Pentu structura acoperisului se utilizeaza exclusiv grinzile din lemn , din acest material fiind realizati capriorii, panele, grinzile, etc. Pentru a pastra o atmosfera calda, deosebita, elementele principale ale structurii acoperisului raman vizibile din interior, inchiderile si stratul de izolatie fiind amplasat deasupra acesteia.

In linii mari, mergand din interior catre exterior, peste structura de rezistenta vizibila a acoperisului, se monteaza in ordine:

Ferestrele si usile

Ferestrele utilizate de noi sunt realizate din lemn de rasinoase (sau la cerere din alte esente) masiv sau stratificat , la cererea clientului. Acestea pot fi dotate cu geamuri clasice (ferestre simple sau duble) sau cu geamuri thermopan. Pozitionarea ferestrelor in cadrul peretilor se face printr-un sistem specific caselor de acest tip . Sunt deasemenea prevazute pervazuri pe ambele fete ale peretilor. Comenzile speciale permit utilizarea sistemelor de ferestre glisante, forme speciale, ferestre de mansarda Velux, etc. Usile, atat cele interioare cat si cele exterioare, sunt realizate in mod obisnuit din lemn de rasinoase , tabliile fiind din panouri stratificate (masiv), insa la cerere sunt posibile oricare alte variante.

Finisaje si tratamentul lemnului

Toate elementele din lemn din componenta kit-ul de constructie sunt tratate cu substante contra infectiilor specifice care deterioreaza structura lemnului. Substantele utilizate sunt fabricate special si sunt conforme standardelor Europene. Este deasemenea inclus tratamentul de ignifugare si protectie UV. Finisarea constructiei se face cu lacuri ecologice pe baza de apa, in nuanta aleasa de catre dvs. dintr-o bogata paleta coloristica oferita de firma ICA Itlia.

Plansee si scari interioare

Structura de rezistenta (grinzile) pot fi vizibile sau nu, dupa dorinta dvs.,Tavanele sunt acoperite cu lambriu de cea mai buna calitate cu grosimea de 15 sau 25mm sau tencuiala uscata. Dusumeaua are grosimea de 40mm. Izolarea fonica si termica se face cu vata minerala sau optional cu alte materiale izolante. In interiorul planseelor sunt incluse si traseele instalatiilor.

Scara interioara este realizata din lemn de rasinoase sau optional din lemn de esenta tare, avand sau nu contratreapta, iar balustrada poate fi aleasa din modelele noastre sau poate fi realizata dupa modelul dvs.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.