Ghidul Serviciilor
Ecowood Industry - Producator Case Si Mobilier De Lemn Alpinhouse, Petrosani / Hunedoara
inapoi la firma 1634 vizite
Poza Foisoare din lemn
Foto

Catalogul nostru cuprinde o gama variata de lucrari pentru amenajari exterioare. Executam foisoare din lemn si mobilier de gradina, ideale pentru a completa peisajul gradinii sau curtii casei dumnevoastre.

Fiecare lucrare este prelucrata cu atentie si migala, astfel incat fiecare detaliu sa fie definit cat mai aproape de bunul plac al clientului. Fiecare foisor are un design propriu si personalizat, astfel incat fiecare gradina sa arate in mod distinctiv.

 FOISOARE DIN LEMN - CALITATE SI REZISTENTA, DOUA ASPECTE IMPORTANTE

Firma noastra realizeaza foisoare pentru gradina, de cea mai buna calitate, si la cele mai inalte standarde de executie, pentru a raspunde celor mai pretentioase cerinte. Astfel, un foisor din lemn indeplineste cerinte precum:

  Constructie solida 

Toate lucrarile destinate amenajarilor exterioare sunt calibrate si fabricate dintr-un lemn de calitate superioara. Pentru fiecare constructie este folosit un lemn de esenta tare (stejar, salcam etc) dar si alte materiale precum bradul, lemn rezistent la umezeala si intemperii.

 Design distinctiv

Fiecare foisor este conceput in functie de cerintele de design ale clientului, astfel incat fiecare gradina sa fie distincta si cu caracter personalizat. Lucrarea este dintre cele cautate de cei care locuiesc la casa cu o curte sau gradina mare, asadar intelegem ca fiecare nota distinctiva conteaza in amenajarile voastre exterioare.

 Durabilitate

Constructiile sunt executate in asa fel incat sa reziste in timp si sa protejeze de intemperii si temperaturile variabile ale primaverilor, verilor si chiar toamnelor tarzii.

 Detalii bine definite

Pentru o astfel de constructie, menita sa fie atractia gradinii dumnevoastre, tinem sa precizam ca echipa noastra de specialisti acorda o importanta deosebita detaliilor, atat de executie cat si de finisaj. Iar in functie de stilul adoptat, va asiguram ca foisorul va fi o incantare a ochiului dumneavoastra.

CONFORT SI RELAXARE IN AER LIBER

Ce poate fi mai placut si relaxant decat sa iti bei cafeaua, in gradina dumneavoastra, intr-un loc ferit de soare, ploaie sau vant?

Daca aveti o curte destul de mare sau o gradina, si un spatiu liber, cea mai buna optiune este sa construiesti un foisor din lemn. Un foisor din lemn este locul ideal pentru familia dumneavoastra, daca este amenajat si amplasat in functie de gradina pe care o aveti. Puteti sa va relaxati, sa luati masa in familia sau sa primiti invitatii, in serile de vara. Iar daca optati pentru amenajarea foisorului cu pergole, puteti sa va bucurati si toamna tarziu de acest loc.

Va asiguram ca fiecare lucrare din lemn este adaptata spatiului si designului dumnevoastra. Un colt de relaxare mai aproape de natura - foisorul se pliaza perfect cerintelor dumneavoastra de imbinarea a utilului cu estetica. Din gama noastra de foisoare din lemn, aveti posibilitatea sa va orientati catre stilul traditional/rustic sau stilul modern. Mai jos aveti cateva foisoare din lemn, elocvente si emblematice, executate de firma noastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.