Ghidul Serviciilor
Ecowood Industry - Producator Case Si Mobilier De Lemn Alpinhouse, Petrosani / Hunedoara
inapoi la firma 1634 vizite
Poza Mobilier rustic
Foto

Viziunea si dorinta firmei Ecowood Industry sunt orientate catre oferirea clientilor a celor mai utile si incantatoare produse din lemn pentru spatiul exterior si interior. In oferta noastra, clientii pot gasi atat mobilier rustic pentru interior cat si mobilie rustic pentru exterior. In stocul produselor noastre, gasesti masa cu scaune, scaune pliante, mese pliante, banci, leagane, sezlonguri, si chiar suport pentru umbrele de gradina.

In ceea ce priveste mobilierul rustic exterior, acesta are menirea de a completa perfect gradina sau curtea dumnevoastra, intr-un mod natural si atractiv in acelasi timp. In privinta mobilierului rustic de interior, echipa noastra de specialisti ofera o gama variata de piese armonizate cu cerintele actuale de utilitate si functionalitate. In functie de cerintele fiecarui client, produsele noastre se adapteaza oricarei cerinte de executie si design.

 MOBILIER RUSTIC - STIL DECORATIV DIN TRECUT

Dat fiind faptul ca, designul fiecarei piese de mobilier este in stil rustic, un stil decorativ din trecut, piesele de mobilier se adapteaza perfect mediului natural al curtii, gradinii sau interiorului locuintei tale.

Designul este simplu si util, apropiat modului de viata inclinat catre natura. Asadar, fie ca optezi pentru o masuta cu scaune pentru gradina ta, fie ca optezi pentru un pat matrimonial, vei avea parte de o experienta autentica mediului de la tara.

Acest tip de mobilier este solicitat de catre foarte multi clienti, intrucat aspectul natural al lemnului este redat de formele si desenele unicate, pastrate in mod veritabil in fiecare coltisor al mobilei. Prin urmare, se integreaza perfect in peisajul rustic al locuintei lor, atat in exterior cat si in interior.

Prin fiecare piesa de mobilier fabricata de noi, cu iscusinta si indemanare, cream un mediu cat mai apropiat cu natura si cu stilul arhitectural din trecut. Echipa noastra de specialisti in prelucrarea si finisarea lemnului aduce un ansamblu de detalii autohtone naturii, marca Ecowood Industry.

Principalele caracteristici estetice, intrunite de un mobilier rustic din lemn, sunt aspectul cat mai natural si brut al lemnului si prelucrarea acestuia in cele mai simple detalii si finisaje.

 LEMN DE CALITATE SUPERIOARA

Ecowood Industry foloseste, in totalitate, pentru toate produsele din catalog, lemn de calitate superioara. Lemnul este un material natural si calduros si poate fi utilizat pentru orice tip de amenajare, atat exterioara cat si interioara. Printre avantajele pe care le prezinta lemnul, enumeram:

  Durabilitate

Rezista in timp, la orice conditii. Durabilitatea este asigurata de tehnologiile de tratament impotriva insectelor si fungilor, executate de catre specilistii nostri.

 Executie rapida

Procesul de executie a mobilierului nu necesita foarte mult timp, intrucat lemnul este un material usor de manuit si prelucrat.

 Aspect natural si calduros

Datorita culorilor calde ale lemnului, mobilierul va aduce un plus de familiaritate si confort locuintei sau gradinii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.