Ghidul Serviciilor
Ecowood Industry - Producator Case Si Mobilier De Lemn Alpinhouse, Petrosani / Hunedoara
inapoi la firma 1651 vizite
Poza Preturi case din lemn rotund calibrat
Foto

Preturile practicate de societatea noastra se calculeaza pe suprafata construita desfasurata (inclusiv terase si balcoane).

Avem doua categorii de preturi:

Constructiile cu suprafete mai mici de 100mp au preturi mai mari decat cele afisate mai jos cu 40Euro net/mp.

Preturile afisate nu includ TVA. Preturi pentru structura-kit montaj

Sunt in functie de diametrul busteanului ,si se calculeaza in functie de fiecare proiect si complexitatea acestuia:

-Kitul -montaj reprezinta structura simpla a casei (perete interior ,perete exterior ,structura dintre etaje daca este cazul ,si structura de rezistenta a acoperisului din lemn rotund calibrat.

160mm - 160euro/m2 200mm - 200euro/m2 220mm - 220euro/m2 260mm - 260euro/m2 300mm -300euro/m2 PRETUL PENTRU VARIANTA "LA CHEIE" STANDARD

La pretul kitului se adauga 100Euro/mp* astfel:

 

Finisaje de calitate superioara raportate la ofertele din hipermarketuri de profil:

* Transportul se calculeaza separat in functie de distanta pana la locul de destinatie in functie de distanta in km la locatia de destinatie si de conditiile de acces si incarcare-descarcare

* In pretul kitului de montaj, nu este inclus pretul montajul in faza la rosu acesta reprezentand intre 10 si 20 % din valoarea contractului in functie de complexitate.

Termenul de executie pentru o casa "la cheie" este cuprins intre 1-6 luni, in functie de suprafata si de complexitatea acesteia.

Pretul casei nu include:

PRETUL PENTRU STRUCTURA-KIT-SEMIFINIT

* Transportul kitului se calculeaza separat in functie de distanta pana la locul de destinatie, calculat in functie de pretul transportatorilor la momentul livrarii (dus-intors) si de conditiile de acces si descarcare.

Caracteristici lemn:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.