Ghidul Serviciilor
Ecomed Clinic, Bucuresti - Clinica De Recuperare Medicala
inapoi la firma 53051 vizite
Poza 23. Articole medicale
Foto

O metoda noua  in tratarea afectiunilor cronice ale sistemului musculo-ligamentar este reprezentata de aplicarea undei de soc. Shockwave este o undă acustică ce transferă energie de frecvenţă înaltă către zona dureroasă (ţesut cu afectiuni subacute sau  cronice) stimulând vindecarea, regenerarea şi procesele reconstructive.Unda de soc este o unda de presiune cu energie mare generata in afara organismului si focalizata intr-un anume punct in interiorul acestuia.

Undele de soc sunt caracterizate de oscilatii de presiune,amplitudine inalta si non-peridiocitate,ele  creeaza o presiune mecanica asupra tesuturilor afectate , ceea ce duce la cresterea permeabilitatii celulare,augmentand  asfel microcirculatia si metabolismul celular, grabind  vindecarea precum si dizolvarea depunerilor calcare.Energia cinetica a proiectilului , creata de aerul comprimat, este transferata prin impact elastic capului emitator al aplicatorului. Adâncimea efectivă a penetrării depinde de capul emiţător folosit şi de energia presetată (presiunea). Valorile adâncimii de penetrare variază de la 4 la 7 cm.

Efecte:

Reactii adverse posibile:

Contraindicatii: 

Principalele afectiuni ce pot fi tratate prin shockwave therapy sunt: fasciita plantara, periartrita scapulo-humerala, tendinita achileana, epicondilita laterala.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.