Ghidul Serviciilor
Ecosolaris, Bragadiru / Ilfov - Comercializare Sisteme Fotovoltaice
inapoi la firma 2167 vizite
Poza Baterii Deep Cycle
Pret: 1.107 RON
Foto

Baterie solara Hoppecke Sun Power 5 VR-L 420A OPzV

Baterie solara Hoppecke 4 Sun Power 420  VR-L  ofera un randament  ridicat la numarul de cicluri de pana la 80% destinata sistemelor fotovoltaice off grid sau hibrid

 

Bateriile Deep Cycle sunt utilizate sistemele solare fotovoltaice, eoliene sau hibride independente sunt bateriile plumb-acid. Au tensiuni 2V,6V,12V ce pot fi configurate in sisteme 24V si 48V pentru stocari de energie mai mari. Mai nou au fost dezvoltate baterii cu Li-Ion si nichel – cadmiu (Ni-Cd) pentru capacitati mari, dar preturile lor sunt deocamdata destul de mari si algoritmii controlerelor de incarcare ai invertoarelor de baterii nu sunt verificati suficient.

Cele mai la indemina dispozitive de stocare a energiei sunt bateriile deep cycle, care au rolul de a inmagazina energia electrica produsa atunci cind sursa de energie a generatorului (iradianta solara, viteza vintul) este disponibila si de a o reda pentru a fi utilizata pe timpul noptii sau atunci cand viteza vintului este sub limita de functionare a turbinelor eoliene. Bateriile de acumulatori pentru sisteme fotovoltaice, eoliene sau hibride sunt de constructie speciala, fara intretinere si suporta un numar mare de cicluri de incarcare-descarcare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.