Ghidul Serviciilor
Ecovis Romania - Contabilitate, Consultanta Financiara Bucuresti
inapoi la firma 1281 vizite
Poza Payroll si Resurse Umane
Foto

Payroll-ul sau salarizarea reprezinta o zona foarte tehnica a conducerii unei afaceri, deseori subestimata ca implicatii si costuri. Efectuarea în bune conditii a functiei de payroll necesita expertiza tehnica foarte buna, software specific si resurse manageriale excelente. Luându-le pe toate în calcul, payroll-ul poate deveni costisitor si provocator, îndeosebi daca resursele si echipa interna de care dispuneti sunt limitate.

În consecinta, pe baza experientei noastre acumulate în 20 de ani de prestare a acestor servicii, va invitam sa evaluati oportunitatea externalizarii functiunii de payroll catre noi. Dispunem de expertiza si de echipa care sa îndeplineasca necesitatile de payroll ale companiei Dvs., ceea ce va va permite sa va focalizati pe alte dimensiuni ale afacerii.

Va putem sustine în domeniul payroll prin:

Resurse Umane

Componentele domeniului Resurse Umane complementare salarizarii (selectie si testare de personal, integrare organizationala, evaluare, design de post, organizarea actiunilor postului, analiza climatului intern si a calitatii comunicarii în companie etc.) reprezinta o axa structurala a unui business organizat în mod profesionist. Daca sunteti în cautarea unui consultant care sa va sustina pentru realizarea si implementarea unor sisteme organizatorice precum cele enumerate mai jos, suntem mereu disponibili pentru o discutie în care sa abordam serviciile noastre privind:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.