Ghidul Serviciilor
Agentia Ecoxtrem
inapoi la firma 1396 vizite
Poza Lansari de produs si conferinte de presa
Foto

Nimic nu este mai usor decat sa convoci jurnalistii pentru o conferinta de presa. Trebuie apoi ca mesajul tau sa ii convinga sa iasa din redactie, apoi modul in care te prezinti sa ii determine sa ramana in sala pana la sfarsit.  Reactia lor este cea pentru care organizezi totul, iar EcoXtrem Events te asigura ca aceasta va fi cea dorita.

Relatia cu presa este intotdeauna un punct sensibil in viata unui brand, Incepand cu alegerea locului de desfasurare a conferintei de presa, protocolul sau decorul salii si modul de comunicare a mesajului, toate sunt servicii de calitate asigurate de EcoXtrem Events.

Nu ar fi foarte iesit din comun ca o conferinta de presa pentru lansarea unui cinematograf sa aiba loc pe un platou de filmare,intr-un decor special, dar cine are curajul sa o faca? Ecoxtrem dispune de logistica si cunostiintele necesare pentru a aduce conferintei tale de presa succesul dorit.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.