Ghidul Serviciilor
Ecurata.ro - Curatare Tapiterii, Reconditionare Piele
inapoi la firma 65 vizite
Poza Curatare covoare
Foto

Din cauza prafului, murdariei si a petelor de orice fel, covoarele isi pot pierde iremediabil aspectul. Pentru a preintampina acest lucru, este necesar sa le cureti si sa le intretii corespunzator.

Aspirarea periodica si spalarea lor la intervale regulate de timp, te vor ajuta sa le mentii intr-o stare buna pentru mult timp. Un aspect important in curatarea covoarelor il constituie materialul din care sunt fabricate: natural sau sintetic. 

In cazul covoarelor lucrate manual, destul de pretentioase, murdaria se indeparteaza imediat cu o carpa alba, curata si umeda, iar periodic se recomanda curatarea profesionala. Nu trage de firele iesite in afara, taie-le cu o forfecuta!

Covoarele din fibre sintetice se spala prin actionare mecanica cu apa la temperaturi de maxim 45 de grade Celsius, folosind detergenti usori sau speciali. Apoi se clatesc cu apa.

O buna intretinere a covoarelor presupune aspirarea lor cel putin o data pe saptamana si curatarea profesionista, de cel putin o data pe an.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.