Ghidul Serviciilor
Edelweiss Center - Dance Studio Bucuresti
inapoi la firma 807 vizite
Poza Cursuri de dans
Foto

Dansul si miscarea au un rol foarte important în educatia timpurie. Tot mai multe studii demonstreaza legatura dintre realizarile academice sau personale si implicarea dansului în viata copiilor, de la cele mai mici vârste. Se pare ca muzica stimuleza parti ale creierului care folosesc pentru citit, pentru rezolvarea problemelor matematice sau dezvoltarea emotionala. În plus, memoria, încrederea în sine si creativitatea sunt potentate tot cu ajutorul muzicii si a dansului.

Permite-le micutilor tai sa se dezvolte fizic, social, emotional si psihic în cadrul cursului de Dans si miscare prin joc, organizat dupa modelul britanic al celebrului expert în educatie timpurie Helen Battelley.

Cursul se desfasoara pe grupe si este adaptat nevoilor si resurselor specifice fiecarei etape de crestere:

Pâna la 2 ani – muzica si miscarea sunt folosite pentru a sustine dezvoltarea armonioasa, atât în plan fizic, cât si psihic. Sunt stimulate atentia, coordonarea corpului, încredea în sine si proactivitatea.
Peste 2 ani – cursul se concentreaza pe dezvoltarea limbajului si a îndemânarii, formând baza pentru dobândirea ulterioara a abilitatilor de scriere si citire. Se vor folosi exercitii mai complexe, care sa îi faca pe cei mici mai constienti de ei si de relatia cu mediul înconjurator.
Pentru cursurile educative de Dans si miscare prin joc, scoala de dans Edelweiss detine o certificare “EYFS Inspirational Dance and Movement- Level 2”, în cadrul Music and Movement London.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.