Ghidul Serviciilor
Edenland Park - Loc De Distractii Pentru Copii Si Adulti Ilfov
inapoi la firma 610 vizite
Poza Casute in copaci
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Una dintre cele mai interesante atractii ale parcului de adventura Edenland, alaturi de activitatea de traseele, sunt casutele in copaci.

Complet functionale, cu design deosebit, casutele in copaci ofera prilejul ideal de a va bucura de natura noaptea, la lumina lunii, fie in cuplu, cu prietenii ori familia.

Prin aspectul de poveste si confortul surprinzator, casutele in copaci ocazioneaza fantasticul si va indeamna sa traiti nopti magice, departe de aglomeratia vizuala si stresul fonic al vietii urbane.

Toate casutele sunt construite in jurul trunchiului copacilor, 4 dintre acestea fiind pozitionate la 2 m de sol, iar una pe sol, redand cu atat mai mult o atmosfera precum in cartile lui Tolkien, fiind astfel o experienta vizuala inedita.

Pe oricare ati alege-o, fie casuta Soimu’, Ariciu’, Melcu’, Closca cu pui (capacitate maxima 4 persoane: 2 adulti si 2 copii) ori Casuta din povesti, Edenland va asigura o experienta intr-o lume inedita, in natura, bucurandu-va de culorile vii si schimbatoare ale imprejurimilor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.