Ghidul Serviciilor
Editura Compania, Bucuresti
inapoi la firma 1497 vizite
Poza Carti Junior
Foto

Cum să le fim utili copiilor noştri?

Cum să-i ajutăm, pentru ca ei, peste ani, să ne fie sprijin la rândul lor?Nu sunt întrebări egoiste. Răspunsurile noastre chiar ar trebui să ţeasă o lume vie, să aşeze la locul lor aspiraţiile şi responsabilităţile, investiţiile şi câştigurile. Pentru ca societatea să redevină normală, iar în sânul ei oamenii să se poată realiza.

Compania îşi consacră energia tuturor vârstelor copilăriei, oferindu-i fiecăreia cărţi a căror utilitate a fost bine cântărită : suportul pedagogic redomină în categoria preşcolarilor; pentru elevii cursului primar şi gimnazial, auxiliarele şcolare şi caietele de lucru atârnă deocamdată mai greu decât ficţiunea ; antologiile, culegerile de exerciţii şi referinţele de studiu îi însoţesc pe liceeni până la bacalaureat. Multe din titlurile propuse de departamentul de literatură generală al editurii îi interesează cu siguranţă şi pe tinerii care au trecut de vârsta buletinului.

Textele destinate copiilor şi tinerilor respectă ortografia recomandată de Academia Română (scrierea cu â şi sunt/suntem).

Iată şi colecţiile noastre, precum şi cărţile apărute în afara lor.

Comenzile dumneavoastră vor fi onorate în limita stocului disponibil.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.