Ghidul Serviciilor
Uniscan Grup Educational, Bucuresti
inapoi la firma 2864 vizite
Poza Despre noi
Foto

Evolutia Noastra

Uniscan Grup Educational si-a inceput activitatea in 1998 subdenumirea de Uniscan Advertising in domeniul creatiei graficepublicitare. Din 2002 Uniscan isi incepe activitatea de distributie demateriale pentru invatarea limbii engleze, din 2003 devenindreprezentantul Editurii Express Publishing. Participa la licitatiileorganizate de ministerul Educatiei aproband manuale scolarepentru ciclul primar si liceal, deruland contracte cu MinisterulEducatiei, si cu scoli din invatamantul de stat si privat.

Uniscan Grup Educational infiinteaza editura Active Learning sipublica Primele Mele Cuvinte: Acasa, Afara, La scoala, Animale,o serie de carticele de spuma speciala create pentru mainilemicute ale copiilor cu varsta cuprinsa intre 0-3 ani.Urmatoarele carti sunt publicate in parteneriat cuCoppenrath–Spiegelburg Germania pe care ii si reprezinta indistributia de articole pentru copii in Romania, si impreuna cucare Uniscan introduce pe piata romaneasca un concept demagazin tematic sub moto-ul:“We create a whole world, all around a book”!

 

Astfel ia nastere Magazinul Tinkerbella, situat acumin Mall Promenda, nivel -1, unde, intr-oatmosfera de poveste, copiii intalnesc personajeledin cartile publicate de editura – Sharky si Lillifee –pe care le pot lua acasa, impreuna cu alte articoledin aceleasi colectii, ducand in camera lor, lascoala, sau in felul in care se imbraca atmosferadin carti, cat si personajele dragi lor.

 

Ne dorim sa contribuim la ridicarea standardelor educationale inRomania atat prin oferirea de materiale educative de inalta calitate,ce imbina metode moderne si inovatoare in predarea limbilorstraine, cat si prin organizarea de cursuri de formare profesionalasi personala pentru profesori, si ateliere de dezvoltare personalapentru elevi.Punem pasiune in munca noastra, si militam pentru respectul desine, precum si constientizare si valorizare de sine, si actionamprintr-o continua dezvoltare profesionala si personala.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.