Ghidul Serviciilor
Eurodealer Parts - Service Camioane Si Remorci Bucuresti
inapoi la firma 6 vizite
Poza Reparatii motoare si cutii de viteze
Foto
Eurodealer Parts executa reparatii motoare si cutii de viteze DOAR PENTRU CAMIOANE Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, echipa noastra de specialisti executa urmatoarele reparatii la motoare DOAR PENTRU CAMIOANE: combine agricole, motostivuitoare, grupuri electrogene. Se asigura asistenta tehnica la pornirea motorului. Reparatii subansamble motor:
– rectificari arbori cotiti – chiulase – bloc motor(bucsare, alezare, honuire)   Reparatii diferentiale, diferentiale interaxiale si cutii de transfer doar pentru camioane. Posibilitate de reconditionare a carcaselor cutiilor de viteze din aluminiu prin sudura si reprelucrare. Posibilitate de reconditionare a carcasei pinioanelor satelite si planetare deteriorate, a diferentialelor.   Lucrarile de reparatii a motoarelor, cutiilor de viteza si diferentialelor se executa conform cu specificatiile manulalelor de reparatie.
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.