Ghidul Serviciilor
Egea Construct - Constructii Civile Si Amenajari , Ploiesti
inapoi la firma 1322 vizite
Poza Despre noi
Foto

EGEA PROD. este o firma privata cu capital integral romanesc infiintata in anul 1995. Domeniul de activitate al firmei s-a dezvoltat in fiecare an s-a specializat in constructii civile si industriale, instalatii, amenajari interioare si exterioare, tamplarie de AL si PVC, productie de schele metalice mobile si EGEA PROD  dispune de un show-room in Ploiesti, str. Cuza-Voda, nr. 9, tel. / fax: 0244 590 188 / 590 193 pentru preluarea comenzilor de tamplarie de AL si PVC.

Societatea noastra mai dispune si de o sectie de productie pentru schele mobile metalice si confectii metalice in orasul Boldesti-Scaeni, str. Calea Unirii, nr. 58, tel. / fax: 0244 211 410 investitii imobiliare. Pentru realizarea si promovarea acestor servicii si produse personalul societatii a fost atent selectionat, astfel incat nivelul de calificare si experienta sa satisfaca exigentele clientilor nostri.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.