Ghidul Serviciilor
Egea Construct - Confectii Metalice Si Case Modulare, Ploiesti
inapoi la firma 498 vizite
Poza Campuri de santier
Foto

Modulele containerizate "EGEA" sunt destinate organizarilor de santier din diverse domenii de activitate: constructii civile si industriale, drumuri si poduri. Ele se fabrica in diferite variante constructive si la dimensiuni care permit transportul pe calea ferata sau cu mijloace auto. Stationare ori mobile (montate pe sasiu de remorca rutiera), modulele containerizate pot primi destinatii dintre cele mai variate: birouri, sali de sedinte, sali de mese, vestiare, dormitoare, grupuri sanitare, magazii, magazine, snack-baruri, centrale termice, cabine pentru diverse instalatii tehnologice etc. Putand fi suprapuse ori asamblate in grupuri de 2 pana la 12, cu sau fara compartimentari interioare.

Acoperisul protector este realizat din tabla decapata de otel cu o grosime de 1 ,25 mm. Peretii exteriori si tavanul se confectioneaza din panouri "sandwitch", (tabla de otel decapata cu poliuretan injectat in interior), tip "Ondatherm", "Isopan" sau "Oltpan", cu o grosime standard de 40 mm si optional cu grosimi de pana la 100 mm.Podeaua este realizata din cherestea de rasinoase, acoperita cu linoleum sau mocheta. Optional, se foloseste tabla striata izolata termic cu produse speciale. Protectia anticoroziva este asigurata prin sablare grunduire si vopsire pentru structura metalica, iar peretii exteriori si tavanul sunt vopsiti in camp electrostatic. Etansarea elementelor de tamplarie si Toate imbinarile exterioare sunt etansate cu chituri rezistente la intemperii.Structura de rezistenta este formata dintr-un schelet metalic din profile laminate de otel si formate la rece din tabla de otel, asamblate prin sudura sau demontabile. Tamplaria pentru usa si cele doua ferestre cu care sunt prevazute standard modulele containerizate este facuta din profiluri de aluminiu sau PVC import Italia si este echipata cu geam termopan, securizat sau antiefractie. La cerere, ferestrele pot fi dotate cu jaluzele orizontale de aluminiu si / sau protejate cu grilaje metalice.Echipament electric in varianta standard. Modulele sunt dotate cu instalatie electrica 220 V, pentru iluminat interior si 2 prize. Optional se asigura elemente de incalzire sau aer-conditionat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.