Ghidul Serviciilor
Egoclinic - Institutul Dermato Estetic Dr. Irinel Nedelcu
inapoi la firma 2314 vizite
Poza Flebologie
Foto

Varice! 40% dintre femei si 25% dintre barbati sufera de aceste probleme.

Va mai amintiti cum va aratau picioarele inainte de a avea aceste vene umflate si rasucite? Noi va putem reda aspectul normal al picioarelor.

Clinica noastra dispune de cele mai performante mijloace de diagnostic si tratament si de un personal experimentat. Totul incepe cu un examen clinic urmat de o ecografie Doppler a sistemului venos, in urma carora stabilim strategia de tratament.

Solutia cea mai buna si care a trecut proba timpului in ceea ce priveste rezultatele este tratamentul cu Laser endovenos (EVLT). Este un tratament sigur si eficient care nu necesita anestezie generala si nici spitalizare. Reluarea activitatii normale se face in ziua operatiei.

Si pentru venele sparte, acele vene fine dar foarte vizibile, care va creaza disconfort, avem remediul: scleroterapia. Consta in injectarea in aceste vase a unei substante speciale care le face sa dispara. Acest tratament este ghidat cu ajutorul unui aparat (Venlite) care face foarte vizibila reteaua de vene superficiale si permite injectarea precisa si eficienta. In functie de complexitate sunt necesare de la o sedinta la 2 sau 3 pentru tratarea unui picior. Nu necesita anestezie si dureaza cca 20 de minute / sedinta.

Laserul Nd:YAG este folosit cu succes pentru tratamentul fara durere si fara cicatrici al leziunilor vasculare, si asigura un randament maxim tratamentelor varicelor superficiale, chiar al celor in panza.

In functie de necesitatile si terenul fiecarui pacient se adapteaza cea mai potrivita metoda pentru obtinerea rezultatului medical si estetic dorit.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.