Ghidul Serviciilor
Egoclinic - Institutul Dermato Estetic Dr. Irinel Nedelcu
inapoi la firma 2314 vizite
Poza Implant de par
Foto

Din 1997, Egoclinic a inceput activitatea in Romania ca societate medicala mixta, romano-austriaca, specializata in diagnosticarea si tratamentul bolilor parului si implantul de par propriu. Clinica noastra cu experienta de 15 ani se dezvolta in permanenta si astfel ofera, prin dotarea tehnica moderna si personalul medical calificat in domeniul implantului de par, siguranta obtinerii unor rezultate estetice definitive si permite inlaturarea neplacerii provocate de calvitie si rarirea parului. Lucram in mod continuu folosind atat metoda STRIP cat si metoda FUE pentru recoltarea unitatilor foliculare.
IMPLANTUL DE PAR IN CLINICA NOASTRA
Pentru siguranta dumneavoastra si calitatea actului medical primul pas este evaluarea pacientului si diagnosticul precis.

Dupa stabilirea prognosticului si evolutiei afectiunii se elaboreaza protocolul terapeutic. In acest fel oferim garantia unor rezultate excelente si predictibile, sustinute de confirmarea scrisa care va asigura seriozitatea ofertei noastre.

Dr. Irinel Nedelcu, conducatorul clinicii, a impletit actul medical cu arta distributiei unitatilor foliculare, prima grija fiind siguranta pacientului si a grefelor foliculare.

La o prima vizita, pacientul este consultat atat din punct de vedere al aspectului scalpului si al firelor de par, cat si al starii de sanatate generala. In cadrul acestei consultatii se evalueaza obiectiv starea si densitatea firelor de par folosind aparatura dedicata cabinetului de trichologie.

Foliculoscopul vizualizeaza firele de par prin transiluminare, furnizeaza informatii asupra structurii, ciclului de crestere, incarcarii cu sebum, fiind foarte util in elaborarea diagnosticului si urmaririi eficientei terapeutice.

* FACILITEAZA DIAGNOSTICUL:
Relevarea structurii firului de par
Orientarea asupra tricogramei
Vizualizarea firelor in regresie
* OFERA INDICATII ASUPRA:
posibilei patologii infectioase / parazitare
productiei de sebum
starii scuamoase a scalpului
Videodermatoscopul si trichoscopul digital evidentiaza aspectul pielii paroase folosind imagini prelucrate digital si cu magnificare de 10 ori. Software-ul pe care-l folosim (“Trichoscan”) masoara densitatea, tipul firelor de par si da informatii privind metabolismul acestora. In modul “Trichograma” se evalueaza starea prezenta a parului, iar in modul “Anagen” apreciem evolutia in timp a metabolismului parului.

PERMITE:
vizualizarea firelor de par si a scalpului cu o magnificare 10X
inregistrarea facila a imaginilor
efectuarea tricogramei
evaluarea firelor de par in anagen
AVANTAJE:
Soft dedicat
Baza de date dedicata
Acuratete crescuta pentruImplant de par propriu
Evaluarea eficientei tratamentului
Studii clinice
Prin masurarea exacta a densitatii firelor de par se calculeaza cu precizie numarul de grefe necesare obtinerii unor rezultate estetice de buna calitate. Programarea operatiei se face doar dupa stabilirea starii generale de sanatate a pacientului, precum si a zonelor de recoltare si implantare.

AVANTAJE:
Vizualizarea procesului inflamator subcutanat
Indicator al patologiei cutanate
Analizele de laborator vin in completarea examenului clinic pentru asigurarea asupra starii generale de sanatate a pacientului si pentru evitarea unor eventuale contraindicatii a implantulu

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.