Ghidul Serviciilor
1 Ekoinstal Solar
inapoi la firma 35758 vizite
Poza Acumulatoare puffere
Foto

Smart Line Multi Energy (SLME) este un boiler pentru apă caldă menajeră, fabricat din oţel inoxidabil cu Schimbător de căldură „Tank în Tank”. Serpentina din oţel carbon este integrată în partea de jos a rezervorului. Suprafaţa mare de schimb termic, combinată cu rezistenţa la presiune ridicată permite utilizarea echipamentului cu multiple surse de energie, cum ar fi sisteme de încălzire centrală, energie solară dar şi ca buffer-tank pentru cazane pe lemn/peleţi şi pompe de căldură.

“Tank-în-Tank” este un schimbător de căldură cu acumulator intern, cu două rezervoare concentrice: rezervorul intern conţine apă sanitară pentru încălzit (secundar) iar rezervorul extern conţine agentul încălzitor (primar) care circulă între cele două rezervoare şi transferă căldura sa apei sanitare.

Rezervorul interior este inima acestui boiler: este supus agresivităţii apei de alimentare, presiunilor ridicate şi variaţiilor de temperatură. Acest rezervor este executat din oţel inoxidabil solid crom-nichell (oţel inox 304), integral sudat în atmosferă protectoare de argon prin utilizarea tehnicii Tungsten Inert Gas (T.I.G.).Rezervorul extern care conţine apa de la circuitul primar de la cazan, este fabricat din oţel carbon STW 22.

Izolaţia termică este realizată prin utilizarea de spumă poliuretanică injectată de înaltă densitate, 50 mm grosime, fără CFC. Jacheta de protecţie este din polipropilenă, un material plastic care oferă o rezistenţă ridicata la şocuri şi care are de asemenea un aspect plăcut.

Boilerele SLME pot fi echipate cu o rezistenţă electrică autonomă cu termostat de reglaj şi securitate integrat. Termostatul de control al boilerului nu poate controla rezistenţa electrică.

CARACTERISTICI GENERALE:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.