Ghidul Serviciilor
Elecon Plus, Instalatii Electrice Pentru Joasa Si Medie Tensiune, Automatizari - Arad
inapoi la firma 351 vizite
Poza Despre Elecon Plus
Foto

Elecon Plus 

desfasoara, începând din anul 1995, activitati de antrepriza generala, proiectare si executie instalatii electrice, automatizare, comunicatii si interfonie, instalatii de detectie si avertizare efractii si incendii, control acces si interfonie, instalatii termice, climatizare si de ventilatie, sanitare si hidrotehnice, instalatii tehnologice, ajungând în timp unul dintre leaderii în domeniu pe piata aradeana.

Elementele principale care au impus ELECON PLUS în competitia cu firmele concurente, a fost CALITATEA si respectarea CERINTELOR DE MEDIU, elemente care au fost mult mai eficiente decât orice alta forma de publicitate. Stau dovada în acest sens certificarile ISO 9001, 14001 si OHSAS 18001 obtinute de societate.

 

Domenii de activitate

ELECON PLUS Arad va ofera un larg portofoliu de servicii pentru care va oferim consultanta, proiectare, executie/furnizare de echipamente, service in garantie si post garantie:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.